Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Ушни марки за агнета (клане)

Ушни марки за агнета (клане)

Качествени и здрави ушни марки произведени в Италия и надписани с трайно лазерно надписване съгласно изискванията на действащото законодателство.
Подходящи са за идентификация на дребни преживни до 12 месеца за продажба на територията на България. 
Ушна марка «Флекса Бутон» е със следните характеристики:
- Усилен с поцинкован метален пробивен връх;
- Лазерно надписване на «мъжката» част от марката;

Ушните марки "Флекса Бутон" са произведени от термопластичен гъвкав полиуретан и найлон, с бои разрешени за храни, нефалшифицируеми и с лесно разчитане за целия живот на животното, неизползваеми повторно, устойчиви на атмосферни агенти и UV лъчи,както и на температурни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергични реакции.

Външни размери:  Женски: 28 мм  Мъжки:38 Х 35 мм   Толеранс: +/- 3%
Тегло: Женски: 2,05 гр. Мъжки: 0,90 Толеранс: +/- 10%


Можете да заявите ушни марки по следните начини:
1. Попълнете
ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.
На адрес:
София 1303,
ул. "Овче Поле" №109-113
"Бентли Фарм" ООД
ИЛИ
2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.
Изберете необходимия Ви брой ушни марки. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

  • Разглеждания: 19568
  • Производител : DATAMARS
  • Код на продукта : Флекса Бутон
  • Наличност : В наличност
  • 0,46лв
  • Без ДДС : 0,38лв

Възможни опции

Тагове: ушни марки, ушни марки за овце, ушни марки за кози, официална идентификация, ушни марки за ДПЖ