Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Информация за доставка

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА

Вие можете да поръчате избраните от Вас продукти:

1. След регистрация, директно през електронния магазин, добавяйки продуктите във виртуалната си количка с натискането на бутона "Купи". Финализирането на поръчката се осъществява след натискането на бутон "Плащане" в количката. Следват 5 стъпки за потвърждаване на адрес за доставка, начин на плащане, метод на доставка като поръчката се приема от Бентли Фарм ООД след натискане на бутон "Потвърждавам" в последната стъпка от финализиране на поръчката.

ИЛИ

2. С изпращане на заявка на имейл office@bentleyfarm.bg.

 

СРОКОВЕ, ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

След като в ushnimarki.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизирана система уведомява потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

Моля, ако не получите имейл за потвърждение до 1 час след потвърждаване напоръчката да се свържете с нас на тел.:02 / 962 77 16.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки.
Доставката на поръчана стока не се извършва в
събота и неделя и в официални празници.

СРОКОВЕ
- Ушни марки за първоначална идентификация и всички други продукти (с изключение на ушни марки за подмяна) - Доставката се извършва в срок до 2 (два) работни дни.

- Ушни марки за подмяна (лазерно надписване) за ЕПЖ - Доставката се извършва в срок до 7 (седем) работни дни.


Поръчки направени до 12.00 часа (наобяд) се обработват същия работен ден. Поръчки направени след 12.00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя и в официални празници се обработват на първия работен ден след получаване на поръчката.

 

ЦЕНИ

Цените за доставка на избраните от Вас продукти се определят въз основа на тяхното тегло  и  се заплащат при получаването им на куриер едновременно с крайната сума на продуктите, както следва:

Тегло

Цена, лева

1

Транспорт и опаковка до 0,120 кг

5,90 лева

2

Транспорт и опаковка от 0,120 кг до 0,500 кг.

5,90 лева

3

Транспорт и опаковка до 0,501 кг до 1.000 кг

6,98 лева

4

Транспорт и опаковка до 1,001 кг до 2.000 кг

9,98 лева

5

Транспорт и опаковка до 2,001 кг до 5,000 кг

16,90 лева

 

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Всички стоки в сайта се доставят “до врата” до всяка една точка в България. Куриерът доставя заявката Ви на посочения от Вас адрес за доставка.

Стоките се плащат на куриера (наложен платеж), за което той издава разходен документ и товарителница .

Фактура и касова бележка от Бентли Фарм ООД се изпращат в кутията със стоките.

Доставката и разходите по наложения платеж са  за сметка на получателя.


Бентли фарм ООД използва за доставки куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy) и ЕКОНТ, като обичайните часове за доставка са между 9.00 и 17.30 часа. В случай, че желаете изрично да ползвате услугите на куриерска фирма Еконт, следва да го запишете в полето "Допънителна информация" при завършване на поръчката ви.

Доставката се извършва до точно посочен от
Вас адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Спиди“ или "Еконт" в съответния град.

Ако Вие не осигурите достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отидете до посочения офис на „Спиди“ или Еконт да получите в срок стоката, ако сте избрали тази опция, Бентли фарм ООД се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на избраните от Вас продукти се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ в момента на получаването им от куриер.