Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.

Информация за доставка

НАЧИНИ ЗА ПОРЪЧКА

Вие можете да поръчате избраните от Вас продукти:

1. След регистрация, директно през електронния магазин, добавяйки продуктите във виртуалната си количка с натискането на бутона "Купи". Финализирането на поръчката се осъществява след натискането на бутон "Плащане" в количката. Следват 5 стъпки за потвърждаване на адрес за доставка, начин на плащане, метод на доставка като поръчката се приема от Бентли Фарм ООД след натискане на бутон "Потвърждавам" в последната стъпка от финализиране на поръчката.

ИЛИ

2. С изпращане на заявка на имейл office@bentleyfarm.bg.

 

СРОКОВЕ, ЦЕНИ И НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

След като в ushnimarki.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизирана система уведомява потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

Моля, ако не получите имейл за потвърждение до 1 час след потвърждаване напоръчката да се свържете с нас на тел.:02 / 962 77 16.

Доставка се прави само на успешно приети поръчки.
Доставката на поръчана стока не се извършва в
събота и неделя и в официални празници.

СРОКОВЕ
- Ушни марки за първоначална идентификация и всички други продукти (с изключение на ушни марки за подмяна) - Доставката се извършва в срок до 2 (два) работни дни.

- Ушни марки за подмяна (лазерно надписване) за ЕПЖ - Доставката се извършва в срок до 7 (седем) работни дни.


Поръчки направени до 12.00 часа (наобяд) се обработват същия работен ден. Поръчки направени след 12.00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя и в официални празници се обработват на първия работен ден след получаване на поръчката.

 

ЦЕНИ

Цените за доставка на избраните от Вас продукти се определят въз основа на тяхното тегло  и  се заплащат при получаването им на куриер едновременно с крайната сума на продуктите, както следва:

Тегло

Цена, лева

1

Транспорт и опаковка до 0,120 кг

5,75 лева

2

Транспорт и опаковка от 0,120 кг до 0,500 кг.

5,75 лева

3

Транспорт и опаковка до 0,501 кг до 1.000 кг

6,98 лева

4

Транспорт и опаковка до 1,001 кг до 2.000 кг

9,98 лева

5

Транспорт и опаковка до 2,001 кг до 5,000 кг

17,50 лева

 

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Всички стоки в сайта се доставят “до врата” до всяка една точка в България. Куриерът доставя заявката Ви на посочения от Вас адрес за доставка.

Стоките се плащат на куриера (наложен платеж), за което той издава разходен документ и товарителница .

Фактура и касова бележка от Бентли Фарм ООД се изпращат в кутията със стоките.

Доставката и разходите по наложения платеж са  за сметка на получателя.


Бентли фарм ООД използва за доставки куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy), като обичайните часове за доставка са между 9.00 и 17.30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от
Вас адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Спиди“ АД в съответния град.

Ако Вие не осигурите достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отидете до посочения офис на „Спиди“ АД да получите в срок стоката, ако сте избрали тази опция, Бентли фарм ООД се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на избраните от Вас продукти се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ в момента на получаването им от куриер.