Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Маркираща боя (стик) - различни цветове

Маркираща боя (стик)  - различни цветове

Маркиращи пастели, основани на специални восъци и парафиново масло с висококачествени пигменти за постигане на отлично качество на цветовете. Пръчиците се отличават с ефективна способност на писане, температурна стабилност, интензивност на цвета ,както и висока яркост. Съставките са безвредни за хората и животните.Опаковки и всички неизползвани материали могат да бъдат изхвърлени с другите отпадъци. Замърсените тъкани и / или повърхности трябва първо да бъдат грубо почиствани с кърпа и след това се измият с вода и сапун / перилен препарат. Приложение: Животинската маркировка стик се използва за краткосрочно боядисване, предимно от говеда, овце и свине. Тя остава видима върху горната част на гърба на говедото, овцата за приблизително четири седмици, а за прасета една до две седмици.
Моля, имайте предвид, че маркировката на овцете върху руното е невъзможна. Поради това те следва да се прилага по-подходящо място, например главата или краката, където трудно се измива.
Цветове: червено, синьо, зелено

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

  • Разглеждания: 8659
  • Код на продукта : Identification marker - Blue, Green, Orange, Red
  • Наличност : В наличност
  • 4,00лв
  • Без ДДС : 3,33лв

Възможни опции

Тагове: маркери, инструменти,