Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.

Ушни марки за агнета (клане)

Ушни марки за агнета (клане)

Качествени и здрави ушни марки произведени в Италия и надписани с трайно лазерно надписване съгласно изискванията на действащото законодателство.
Подходящи са за идентификация на дребни преживни до 12 месеца за продажба на територията на България. 
Ушна марка «Флекса Бутон» е със следните характеристики:
- Усилен с поцинкован метален пробивен връх;
- Лазерно надписване на «мъжката» част от марката;

Ушните марки "Флекса Бутон" са произведени от термопластичен гъвкав полиуретан и найлон, с бои разрешени за храни, нефалшифицируеми и с лесно разчитане за целия живот на животното, неизползваеми повторно, устойчиви на атмосферни агенти и UV лъчи,както и на температурни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергични реакции.

Външни размери:  Женски: 28 мм  Мъжки:38 Х 35 мм   Толеранс: +/- 3%
Тегло: Женски: 2,05 гр. Мъжки: 0,90 Толеранс: +/- 10%


Можете да заявите ушни марки по следните начини:
1. Попълнете
ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.
На адрес:
София 1303,
ул. "Овче Поле" №109-113
"Бентли Фарм" ООД
ИЛИ
2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.
Изберете необходимия Ви брой ушни марки. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разглеждания: 8839
  • Производител : DATAMARS
  • Код на продукта : Флекса Бутон
  • Наличност : В наличност
  • 0,36лв
  • Без ДДС : 0,30лв

Възможни опции

Тагове: ушни марки, ушни марки за овце, ушни марки за кози, официална идентификация, ушни марки за ДПЖ