Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Електронни ушни марки, съгласно изискванията на действащото законодателство. Ушните марки "Флекса Бу..
2,70лв
text_tax 2,25лв

Комплект за първоначална идентификация на едри преживни животни.Състои се от 2 броя ушни марки, по е..
2,20лв
text_tax 1,83лв

За едри преживни животни (ЕПЖ) предлагаме ушна марка модел “Флекса Макси” с метален връх от поцинк..
2,16лв
text_tax 1,80лв

Микрочипове с официални кодове за България (100), одобрени от Българската агенция по безопасност н..
5,40лв
text_tax 4,50лв

Табели за пчелни семейства, съгласно изискванията на действащото законодателство. Табелите за пч..
1,60лв
text_tax 1,33лв

УШНИ МАРКИ ЗА ОВЦЕ

Бентли фарм ООД е предпочитаният доставчик на ушни марки за българските овцевъди. С над 5000 клиента и над 500 000 доставени идентификатора Бентли фарм ООД е пазарен лидер в България. Отличаваме се с най-бързи срокове на доставка, ниски цени и професионализъм при регистрацията на животните.

 

УШНИ МАРКИ ЗА КРАВИ

С високото качество на предлаганите ушни марки и с гарантирано най-бързите срокове за доставка Бентли фарм ООД е правилният избор за всяка уважаваща се кравеферма. Най-конкурентните цени на лазерното надписване, бързина и професионализъм в изпълнението Ви гарантират, че Вашият животновъден обект винаги ще бъде изряден.

КАЧЕСТВЕНИ УШНИ МАРКИ

Бентли фарм ООД е партньор на DATAMARS (Швейцария). Ушните марки, които предлагаме отговарят на най-високите европейски и международни стандарти за качество. Всички ушни марки доставяни от нас са преминали поредица от тестове за качество и безопасност.

 

УШНИ МАРКИ С ЧИП

Бентли фарм ООД е един от пионерите при въвеждането на електронната идентификация на животни в България. Предлаганият от нас електронен комплект за идентификация се е доказал със своята практичност и надеждност.