1. Вие имате право на рекламация или връщане на закупена от ushnimarki.com стока в рамките на 14 работни дни от получаване на стоката.

2. Отказ от договора може да направите и пред куриера при доставяне на стоката.


3. При отказ от договора следва да върнете закупената стока в ненарушен търговски вид и със запазен етикет.

4. При отказ от договора, ако Потребителят е заплатил стоката, му се възстановява платената сума за върнатата стока по посочена от него банкова сметка в срок от 14 /четиринадесет/ дни след връщането на стоката. Суми не се възстановяват, докато Потребителят не върне стоката. Ако стоката не бъде върната в срока по т. 1, отказът от договора не произвежда действие.

5. Правото на отказ от договора в случите, когато стоката е платена, не може да се упражни за ушни марки за подмяна на ЕПЖ, в случай че марките са надписани коректно съгласно изискванията Ви.


6. Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното между страните по договора. Несъответствието в договореното между страните може да се изразява в:

7. Рекламацията може да предявитe пред Бентли фарм ООД на имейл адрес office@bentleyfarm.bg или през секцията Рекламации в уебсайта ushnimarki.com , като едновременно с това трябва да върнете стоката в двумесечния срок.

8. При рекламация Вие можете да изберете замяна на конкретния артикул за същия без дефекти или връщане на стоката срещу възстановяване на платената сума. Наш консултант може да предложи замяната на артикула да е със съвсем друг артикул при изравняване на цените – или с доплащане от Ваша страна, ако другият артикул е по-скъп, или Ви се предлагат няколко артикула за същата цена, или Ви се възстановява разликата между заменения и новия артикул, ако цената на новия артикул е по-ниска от платената от Вас цена.


9. Връщането на стока, в случаите извън фабричен дефект или повреди при транспорта, се осъществява при следните условия:


10. При замяна на стоки транспортните разходи са за Ваша сметка и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на ushnimarki.com. В случай, че клиентът желае да замени или върне продукт, това може да стане с куриерска фирма  „Спиди“ АД.

В случай, че в населеното Ви място няма офис на куриерска фирма „Спиди“ АД, моля да се свържете с нас на телефон 02/ 962 77 16 за уточняване на подробностите по връщането на стоката.

 

Отговорност за недостатъци на стоката, за изпълнение на договора за продажба от разстояние, както и за възстановяване на платени суми, носи Бентли фарм ООД. Той е длъжен да предостави заедно със стоката и информация на хартиен носител, която да Ви спомогне при упражняване на правата Ви.