Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.

Маркираща боя (стик) - различни цветове

Маркираща боя (стик)  - различни цветове

Маркиращи пастели, основани на специални восъци и парафиново масло с висококачествени пигменти за постигане на отлично качество на цветовете. Пръчиците се отличават с ефективна способност на писане, температурна стабилност, интензивност на цвета ,както и висока яркост. Съставките са безвредни за хората и животните.Опаковки и всички неизползвани материали могат да бъдат изхвърлени с другите отпадъци. Замърсените тъкани и / или повърхности трябва първо да бъдат грубо почиствани с кърпа и след това се измият с вода и сапун / перилен препарат. Приложение: Животинската маркировка стик се използва за краткосрочно боядисване, предимно от говеда, овце и свине. Тя остава видима върху горната част на гърба на говедото, овцата за приблизително четири седмици, а за прасета една до две седмици.
Моля, имайте предвид, че маркировката на овцете върху руното е невъзможна. Поради това те следва да се прилага по-подходящо място, например главата или краката, където трудно се измива.
Цветове: червено, синьо, зелено и оранжево

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разглеждания: 1534
  • Код на продукта : Identification marker - Blue, Green, Orange, Red
  • Наличност : В наличност
  • 4,00лв
  • Без ДДС : 3,33лв

Тагове: маркери, инструменти,