Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Табели за пчелни семейства

Табели за пчелни семейства

Табели за пчелни семейства, съгласно изискванията на действащото законодателство.

Табелите за пчелни семейства са произведени от термопластичен гъвкав полиуретан и найлон нефалшифицируеми и с лесно разчитане за целия живот на кошера, неизползваеми повторно, устойчиви са на атмосферни агенти и UV лъчи,  както и на температурни промени.

Размери:  Табела с размер 6 х 8 см. С 4 дупки за винтчета

Надпис на 3 реда

ЗА ПОРЪЧКА:

Можете да заявите ушни марки по следните начини:

1. Попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.

ИЛИ

На адрес:  София 1303,

ул. "Овче Поле" №109-113

"Бентли Фарм" ООД

 

2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.

Изберете необходимия Ви брой табели. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

  • Разглеждания: 18278
  • Код на продукта : Idbee-0001
  • Наличност : В наличност
  • 1,60лв
  • Без ДДС : 1,33лв

Възможни опции

Тагове: пчелни семейства, кошери, табели, идентификация на пчелни семейства, пчели