Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Инжекционен микрочип 2×12 mm - за домашни любимци - BG кодове

Инжекционен микрочип 2×12 mm - за домашни любимци - BG кодове

Микрочипове с официални кодове за България (100), одобрени от Българската агенция по безопасност на храните и съгласно изискванията на Закона.

Продуктът е предназначен само за употреба само от квалифицирани ветеринари! Минимално количество за поръчка е 1 кутия = 12 броя.

Стерилна сринцовка за еднократна употреба с микрочип 2х12мм, технология FDX-B, в съответствие с изискванията на ISO 11784/11785.

Основни характеристики на микрочипа

-         Капсули с 2мм диаметър и 12мм дължина, изработени от биосъвместимо стъкло и третирани с парилен. Париленът покрива цялата капсула и предпазва чипа от преместване, след като е имплантиран.

-         Микрочипът е пасивен, работи на честота 134,2 KHz с FXD-B технология, съгласно международен стандарт ISO 11784

-         Микрочиповете са записани с уникален за света 15 цифров код, съгласно изискванита на Наредба № 6 от 8 октомври 2013 г. за изискванията към средствата за официална идентификация на животните и използването им, условията, реда и контрола по събиране, въвеждане, поддържане и използване на информацията в Интегрираната информационна система на Българската агенция по безопасност на храните.

Основни характеристики на спринцовката.

-         Спринцовката позволява завъртане на 360º и лесно отделяне на биозамърсената част (иглата) от незамърсената (спринцовка и капачка)

-         Канулата на иглата е от висококачествена неръждаема стомана – не се огъва при употреба и позволява голяма прецизност.

 

Цената е за 1 брой, в български лева, с ДДС.

Минимално количество за поръчка: 12 бр. (1 кутия)

Страна на произход: Германия Производител: Trovan

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

  • Разглеждания: 13824
  • Производител : Trovan
  • Код на продукта : RFID Syringes pets FRM-ID-162VB/BG
  • Наличност : Очакваме доставка
  • 5,40лв
  • Без ДДС : 4,50лв

Възможни опции

Минимално количество за поръчка : 12

Тагове: микрочипове