Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Общи условия за продажба

Тези общи условия за покупко-продажба ("Общи условия на продажба")  са част от Общите условия и договора между вас и Бентли фарм ООД и се прилагат за всяка поръчка направена  чрез  ushnimarki.com ("Уебсайтът"). Настоящите Общи условия за продажба се прилагат независимо от начина, по който се осъществява достъп до сайта, включително и чрез всякакви технологии или устройства. Вие трябва да прочетете тези Общи условия за продажба внимателно. Чрез подаване на поръчка чрез Уебсайта, вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и сте съгласни с настоящите Общи условия за продажба в тяхната цялост. Ако не сте съгласни с настоящите Общи условия за продажба в тяхната цялост, вие не трябва да поръчвате продукт или услуга чрез Уебсайта.

Регистрация, създаване на профил  и правене на поръчки

За да направите поръчка, можете да се регистрирате и създадете профил , което ще изисква от Вас да предоставите някои задължителни лични данни. Освен това, можете да изберете да направите своята поръчка като гост без регистрация.

Бентли фарм ООД е регистриран администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите потребители с оглед нуждите на Уебсайта, като същевремнно има задължението да опазва в тайна тези лични данни, да не ги използва за други цели, нито да ги предоставя на трети лица, с изключение на Консултантите в магазина.


Вие потвърждавате, че цялата информация и данни, предоставени от Вас (включително за регистрация) са верни, точни и актуални във всички отношения и по всяко време. Можете да актуализирате или коригирате своите данни по всяко време, като отидете на Вашият профил.

Ваша е отговорността да пазите поверителността на Вашата парола и друга информация. бентли фарм ООД  не носи отговорност за всяка загуба или щета, която може да възникне в резултат на пробив в  защитите на вашата парола или акаунт. Ако знаете или подозирате за всяко неоторизирано използване на парола или профил, моля свържете се с нас.

При поръчка чрез уебсайта като нерегистриран потребител  ще трябва отново да ни предоставите определена задължителна лична информация, за да можем да обработим вашата поръчка. Ние няма да съхраняваме данните, които се предоставят от нерегистриран потребител (освен за обработка на поръчката, или ако сте избрали да получавате маркетингови съобщения от нас). Въпреки това, можете да изберете да се регистрирате при нас след изпращане на поръчката ви.

На страницата вдясно до всеки продукт стои бутон „Купи“. Натискането на бутон „Купи“ записва избрания продукт във виртуална пазарска количка. Чрез натискане на бутон „Виж количката“можете да разглеждате съдържанието на виртуалната пазарска количка, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. След натискане на бутон „Плащане“ се появяват следващите стъпки включващи потвърждаване данните Ви, данните за доставка и повторен преглед на виртуалната пазарска колияка. Поръчката се активира чрез натискане на бутон „Потвърждавам“ на последната стъпка.

Приемане на Вашата поръчка


Автоматичната система на
ushnimarki.com ще ви уведоми по електронната поща веднага след като сме получили и обработваме Вашата поръчка. Продължителността на договора ни с вас ще започне от момента, когато си поръчате,  през подготовката и изпращането на продуктите и ще продължи до последния ден на правото Ви за Връщане на продуктите.


 Преди изпращането на продукта (ите), Бентли фарм ООД има право да откаже поръчка по някаква причина, включително правни и регулаторни причини.


За да се направи поръчка през ushnimarki.com, трябва да посочите:

1. валиден имейл адрес

2. Правилно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;

3. Вярно попълнени данни за контакт – имена, телефон.

Поръчката се заявява до ushnimarki.com чрез натискане на бутон „Потвърждавам“- намиращ се на последната стъпка от финализиране на поръчката.

При успешно направена поръчка, ще получите потвърждение на поръчката чрез писмо на посочения от Вас имейл адрес. В потвърждението по имейл се посочва поръчаната стока, номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката. Потвърждение по телефон се извършва само ако е необходима допълнителна информация или уточнение относно поръчката.


 В случай, че поръчаната стока не е в наличност, консултант на електронния магазин ще Ви уведоми. Ако не сте съгласни поръчката да се отнесе за друга стока, поръчката може да бъде анулирана.

Поръчки в електронния магазин ushnimarki.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време на консултантите на уебсайта ushnimarki.com е: 
От понеделник до петък от 09:00 до 17:30 часа.
Почивни дни: събота и неделя

Поръчки, получени без коректни данни на купувача  или липсващи такива, се анулират, Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Можете да откажете направена поръчка, без да е необходимо да упоменавате причини за отказа.

Отказ на поръчка може да се направи по телефона или чрез имейл до: office@bentleyfarm.bg. Отказът е валиден, след като  предоставите: номера на направената поръчка, телефонния номер, оставен в поръчката,  имената си, с които сте регистрирани в сайта, имейл адреса, с който сте регистрирани в сайта и цената на поръчката.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

Цените и сроковете за доставка са различни в зависимост от вида на поръчаните продукти, които сте избрали. Вие ще намерите пълна информация за Вашите разходи за доставка тук.

 

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока се извършва с „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката.

За всяка поръчана стока потребителят заплаща цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката.

Цените на продуктите в електронния магазин  могат да се променят без предупреждение. 

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ И ИЗВЕСТИЯ

Когато се регистрирате в електронния магазин, като създадете Профил на Интернет страницата, приемайки Общите условия, се съгласявате да получавате на електронната си поща и рекламни материали и/или известия от Бентли фарм ООД , както и съобщения относно поръчки на стоки и потвърждения за промяна на Вашите данни.

Можете да откажете получаване на рекламни материали и/или известия на електронната си поща по всяко време чрез свързване с Бентли фарм ООД на имейл office@bentleyfarm.bg с изрично искане за неполучаване на брошури и/или известия.

Ако след направен отказ от получаване на рекламни материали и/или известия, направите поръчка, се приема, че отново сте се съгласили да получавате рекламни материали и/или известия.

Бентли фарм ООД си запазва правото да избира към кого да изпраща рекламни материали и/или известия, както и да премахне от своята база данни потребител, който е дал своето съгласие да получава брошури и/или известия.

Бентли фарм ООД включва в рекламни материали и/или известията само рекламна информация отнасяща се до продавани в магазина стоки и/или дейността на Бентли фарм ООД.ОБРАТНА ВРЪЗКА

Можете да осъществите обратна връзка с Бентли фарм ООД, за да поставяте въпроси, да правите предложения и да получавате информация.  

Връзка може да се осъществи на посочените имейл адреси в сайта, на телефонен номер 02/ 962 77 16 и през контактната форма в секция „Контакти“.