Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.

Ушни марки за подмяна за крави и говеда (ЕПЖ)

Ушни марки за подмяна за крави и говеда (ЕПЖ)

За едри преживни животни (ЕПЖ) предлагаме ушна марка модел “Флекса Макси” с метален връх от поцинкована метална сплав. Произведена в Италия от висококачествени материали термопластмасов полиуретан, разрешени бои за храни и е с гарантирано качество на печата ушната марка “Флекса Макси”, устойчива на атмосферни агенти и UV лъчи, както и на температурни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергични реакции, което я прави качествено и трайно решение за идентифициране на ЕПЖ.  

Технически характеристики:

Размер:                                                         

Женски: 63 Х 71  Мъжки: 63 Х 71           

 Тегло: 

Женски: 5,90 гр.   Мъжки: 5,5 гр.

Моля отбележете:

 • 1 брой ушна марка = 1 „мъжка“ и 1 „женска“ част. Надписани са и двете;
 • Срок на доставка до 7 (седем) работни дни от получаване на заявката за надписване при доставка с куриер;
 • Доставката е с куриер с наложен платеж;
 • Разходите за куриера и наложения платеж са за сметка на клиента;
 •  Ушните марки доставяни от Бентли Фарм ООД са одобрени от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Отговарят на Регламент Регламент (ЕО) 911/2004 и Регламент (ЕО) 1760/2000 Марките са преминали всички лабораторни тестове по отношение качеството на материала, устойчивост на опън, устойчивост на УВ лъчи, устойчивост на абразия, за което разполагат с необходимите документи.
ЗА ПОРЪЧКА:

Можете да заявите ушни марки по следните начини:


1. Попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.

ИЛИ


На адрес:  София 1303,

ул. "Овче Поле" №109-113

"Бентли Фарм" ООД

 

2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.

Изберете необходимия Ви брой ушни марки. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.


Цената е валидна за лазерно надписване на ушни марки доставени от "Бентли Фарм" ООД и БАБХ (НВМС). За дубликати на марки на други фирми цената е 2,70 лв. с ДДС

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Разглеждания: 11689
 • Производител : DATAMARS
 • Код на продукта : Flexa Maxi
 • Наличност : В наличност
 • 2,16лв
 • Без ДДС : 1,80лв

Възможни опции

Тагове: ушни марки за подмяна за говеда, ушни марки за подмяна за крави, ушни марки за ЕПЖ, ушни марки, официална идентификация