Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Ушни марки за подмяна за крави и говеда (ЕПЖ)

Ушни марки за подмяна за крави и говеда (ЕПЖ)

За едри преживни животни (ЕПЖ) предлагаме ушна марка модел “Флекса Макси” с метален връх от поцинкована метална сплав. Произведена в Италия от висококачествени материали термопластмасов полиуретан, разрешени бои за храни и е с гарантирано качество на печата ушната марка “Флекса Макси”, устойчива на атмосферни агенти и UV лъчи, както и на температурни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергични реакции, което я прави качествено и трайно решение за идентифициране на ЕПЖ.  

Технически характеристики:

Размер:                                                         

Женски: 63 Х 71  Мъжки: 63 Х 71           

 Тегло: 

Женски: 5,90 гр.   Мъжки: 5,5 гр.

Моля отбележете:

 • 1 брой ушна марка = 1 „мъжка“ и 1 „женска“ част. Надписани са и двете;
 • Срок на доставка до 7 (седем) работни дни от получаване на заявката за надписване при доставка с куриер;
 • Доставката е с куриер с наложен платеж;
 • Разходите за куриера и наложения платеж са за сметка на клиента;
 •  Ушните марки доставяни от Бентли Фарм ООД са одобрени от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Отговарят на Регламент Регламент (ЕО) 911/2004 и Регламент (ЕО) 1760/2000 Марките са преминали всички лабораторни тестове по отношение качеството на материала, устойчивост на опън, устойчивост на УВ лъчи, устойчивост на абразия, за което разполагат с необходимите документи.
ЗА ПОРЪЧКА:

Можете да заявите ушни марки по следните начини:


1. Попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.

ИЛИ


На адрес:  София 1303,

ул. "Овче Поле" №109-113

"Бентли Фарм" ООД

 

2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.

Изберете необходимия Ви брой ушни марки. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.


Цената е валидна за лазерно надписване на ушни марки доставени от "Бентли Фарм" ООД и БАБХ (НВМС). За дубликати на марки на други фирми цената е 2,70 лв. с ДДС

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

 • Разглеждания: 25100
 • Производител : DATAMARS
 • Код на продукта : Flexa Maxi
 • Наличност : В наличност
 • 2,70лв
 • Без ДДС : 2,25лв

Възможни опции

Тагове: ушни марки за подмяна за говеда, ушни марки за подмяна за крави, ушни марки за ЕПЖ, ушни марки, официална идентификация