Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

Визуален комплект ушни марки за крави, говеда (ЕПЖ)

Визуален комплект ушни марки за крави, говеда (ЕПЖ)

Комплект за първоначална идентификация на едри преживни животни.

Състои се от 2 броя ушни марки, по една за всяко ухо. Модел: Флекса
Макси. Произход: Италия.


Ушните марки "Флекса Макси" са произведени от термопластичен гъвкав полиуретан и найлон, с бои разрешени за храни, нефалшифицируеми и с лесно разчитане за целия живот на животното, неизползваеми повторно, устойчиви на атмосферни агенти и UV лъчи,  както и натемпературни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергичниреакции, мъжката част на ушна марка е с поцинкован метален накрайник. Температурни промени (-40 С - +80 С), няма данни за предизвикване на алергични

реакции, мъжката част на ушна марка е с поцинкован метален накрайник.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размер: Женски: 63 Х 71;  Мъжки: 63 Х 71;

Толеранс:+/- 3%        

Тегло: Женски: 5,90 гр.;   Мъжки: 5,5 гр.

Толеранс: +/- 10%


МАРКИТЕ СА НАДПИСАНИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ (МЪЖКА И ЖЕНСКА ЧАСТ) И ИМАТ УСИЛЕН, МЕТАЛЕН ПРОБИВЕН ВРЪХ.

Препоръчително е марките да се поставят с клещи за ушни марки Унификс на Бентли Фарм ООД. При използване на тези клещи даваме гаранция на марките 20 дни от получаването им.


ЗА ПОРЪЧКА:

Можете да заявите ушни марки по следните начини:


1. Попълнете ФОРМАТА ЗА ЗАЯВКА и ни я изпратете на имейл office@bentleyfarm.bg. В заявката задължително се попълват полетата: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.

ИЛИ


На адрес:  София 1303,

ул. "Овче Поле" №109-113

"Бентли Фарм" ООД

 

2. Поръчка през он-лайн магазина Ушнимарки.com.

Изберете необходимия Ви брой ушни марки. Задължително се попълват полетата в дясно от снимката на продукта: област, община, населено място, име на маркировач и ЕГН, номер на животновъден обект и собственик на обекта.  Ако искате фактура, въведете  ЕГН, БУЛСТАТ и всички необходими реквизити в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си" при финализиране на поръчката.

 


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Captcha

  • Разглеждания: 25733
  • Производител : DATAMARS
  • Код на продукта : Флекса Макси
  • Наличност : В наличност
  • 2,40лв
  • Без ДДС : 2,00лв

Възможни опции

Тагове: ушни марки за говеда, ушни марки за ЕПЖ, официална идентификация, ушни марки за крави