Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация

За Бентли Фарм ООД

Бентли Фарм ООД е дружество, което се занимава с доставка ветеринарно-медицинско оборудване, средства за идентификация на животни-ушни марки, микрочипове, болуси и всички необходими за тях инструменти, консумативи и части.

Бентли Фарм ООД е дъщерно дружество на Bentley Instruments (САЩ) - водещо дружество в лабораторните инструменти за изпитване на мляко.

Отличаваме се с това, че винаги предлагаме иновативни, модерни и качествени продукти и се стараем да бъдем пионери във внедряването на съвременна, ефективна механизация в животновъдството. Удоволетворението на клиентите е на първо място при нас. С над 5000 клиента от цяла България коректността и взаимното доверие се явяват двигателна сила за нашия и Вашия прогрес.

Групата на Бентли е представена в 11 европейски страни, в това число Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния, Русия, Украйна, Молдова, Турция, Франция и България. Навсякъде в тези европейски страни групата Бентли е водещ доставчик и пазарен лидер в доставката на ушни марки и други средства за идентификация на животни. Обединението на фирмите от нашата група ни дава силна позиция в преговорите с водещи производители  на ушни марки, като фирмата е официален и ексклузивен представител на Дата Марс-Дема Пласт – Италия, Роял Таг – Швейцария, Тру Тест – Нова Зеландия, Укал – Франция, Листер – Великобритания, Драмински – Полша и други.

Бентли фарм ООД е официален доставчик на средства за идентификация по смисъла на чл. 51а от ЗВМД. Дружеството е регистриран администратор на лични данни и е регистрирано съгласно Търговския закон на Република България.
Ушните марки, които предлагаме са производство на утвърдени производители и са тествани по отношение на тяхната устойчивост на опън, устойчивост на абразия, устойчивост на UV-лъчи, качество на печата и всички изисквания на закона.

Ушните марки, които предлагаме са с висококачествен лазерен печат, устойчив на абразия, като се печати само с хранителни бои съгласно утвърдените стандарти.

Предлагаме най-голямото разнообразие на ушни марки на пазара – визуални и електронни при конкурентни цени  и поддръжка на големи складови наличности.