Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки". Повече информация
Като администратор на данни събираме и обработваме някои лични данни, които ни предоставяте с посещението и/или регистрацията на нашия сайт.
Имате право по всяко време да редактирате, настройвате или поискате изтриване на Вашите данни. Моля, свържете се с нас, ако желаете изтриване на Вашите данни. Повече информация.

За Бентли Фарм ООД

Бентли Фарм ООД е дружество, което се занимава с доставка ветеринарно-медицинско оборудване, средства за идентификация на животни-ушни марки, микрочипове, болуси и всички необходими за тях инструменти, консумативи и части.

Бентли Фарм ООД е дъщерно дружество на Bentley Instruments (САЩ) - водещо дружество в лабораторните инструменти за изпитване на мляко.

Отличаваме се с това, че винаги предлагаме иновативни, модерни и качествени продукти и се стараем да бъдем пионери във внедряването на съвременна, ефективна механизация в животновъдството. Удоволетворението на клиентите е на първо място при нас. С над 5000 клиента от цяла България коректността и взаимното доверие се явяват двигателна сила за нашия и Вашия прогрес.

Групата на Бентли е представена в 11 европейски страни, в това число Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния, Русия, Украйна, Молдова, Турция, Франция и България. Навсякъде в тези европейски страни групата Бентли е водещ доставчик и пазарен лидер в доставката на ушни марки и други средства за идентификация на животни. Обединението на фирмите от нашата група ни дава силна позиция в преговорите с водещи производители  на ушни марки, като фирмата е официален и ексклузивен представител на Дата Марс-Дема Пласт – Италия, Роял Таг – Швейцария, Тру Тест – Нова Зеландия, Укал – Франция, Листер – Великобритания, Драмински – Полша и други.

Бентли фарм ООД е официален доставчик на средства за идентификация по смисъла на чл. 51а от ЗВМД. Дружеството е регистриран администратор на лични данни и е регистрирано съгласно Търговския закон на Република България.
Ушните марки, които предлагаме са производство на утвърдени производители и са тествани по отношение на тяхната устойчивост на опън, устойчивост на абразия, устойчивост на UV-лъчи, качество на печата и всички изисквания на закона.

Ушните марки, които предлагаме са с висококачествен лазерен печат, устойчив на абразия, като се печати само с хранителни бои съгласно утвърдените стандарти.

Предлагаме най-голямото разнообразие на ушни марки на пазара – визуални и електронни при конкурентни цени  и поддръжка на големи складови наличности.